Колбаси от Братя Къртеви

Насладете се на уникален вкус и аромат с доказаните колбаси на Братя Къртвеи!

Нашата селекция на фирма Месфууд АД

Радваме се да ви представим селекция колбаси, произведени по традиционни рецепти от майсторите “Братя Къртеви“! Каним ви да ни посетите (намираме се на Пазар “Ситняково” – магазин При Маслините, от страната на ул. “Борис Христов”, 1111 София, България) и да откриете невероятния свят на традиционните български мезета.

Снимка на конски суджук, произведен от Братя Къртеви.

Конски Суджук

Уникален конски суджук, подправен с натурални и естествени подправки. Чудесен избор за тънко нарязана разядка. С леко сухата си консистенция , конския суджук изпълва устата ви с обичания вкус на качествения суджук. Усетете богатия аромат на натуралните подправки още с първата хапка!

Конска Наденица

Насладете се на автентичния вкус на качествената конска наденица. Наденицата е обвита в тънка, ядлива обвивка и гордо удовлетворява очакванията на всеки ценител. С богат и плътен вкус, този деликатес от конско месо приляга чудесно на традиционната българска трапеза.

Смядовска Луканка

Традиционен български сурово-сушен пресован колбас със зашеметяващ вкус. Рецептата на това кулинарно изкушение започва в град Шумен, след което е подобрена в град Смядово.

 

Суджук Къртеви

Изберете доказания във времето вкус на класическия суджук на Братя Къртеви. Изработен по традиционна рецепта, доказала се във времето. Суджук Къртеви е модерно кулинарно изживяване, носещ автентичния вкус на традицията.

Панагюрска Луканка

Тази деликатесната Панагюрска Луканка е перфектно допълнение за всяка трапеза и всеки повод.

Защо да изберете Братя Къртеви?

Знаем, че качеството е важно за вас. Ето защо ние се доверихме на майсторите на традиционните български колбаси, Братя Къртеви!

Мнозина вече познават добре фирма Месфууд АД и техните деликатеси. Но ако тепърва откривате техния кулинарен свят, нека ви запознаем с тях.

Братя Къртеви започват да произвеждат висококачествените си продукти през далечната 1997 година. Те разполагат със собствена кланица и цех за производство, които напълно отговарят на високите европейски изисквания и стандарти.

Всички техни продукти произхождат от елитни, специално селектирани породи животни. Деликатесите им се произвеждат по традиционни български рецепти, в комбинация с високи технологии и безкомпромисен, дългогодишен опит.

Избирайки колбасите на Братя Къртеви, Вие избирате качеството на традиционното българско майсторство!

Снимка на селекцията от колбаси на Братя Къртеви в нашия магазин в София.

Какво казват нашите клиенти?

5/5
"Много вкусни, отлично подправени и изцяло от месо. Продуктите са много качествени и напълно си заслужават. Горещо препоръчвам наденицата на всички! "
- Дари
5/5
"Вкъщи много обичаме суджук за мезе. Конския суджук по-сух от обикновените и ни приляга чудесно. Вкусът е просто уникален! Има приятен лъх на подправки, които му придават страхотен вкус.
- Пламена